Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και για τη στήριξη σας οικονομική και ψυχολογική.Επειδή οι γονείς της μικρής αυτό το διάστημα έχουν να διεκπεραιώσουν πολλά πράγματα θα τους μεταφέρω τις προτάσεις σας και μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω!Σύντομα θα αναρτήσω και μία δημοσίευση για την πορεία της μικρής!

Ελεονώρα Γκαρανάτσιου

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνετε κανονίστε να βγει ο αριθμος του λογαριασμού σε μορφή IBAN για να μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς που είμαστε στο εξωτερικό.

YANNIS είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ Η ΦΙΛΗ ΓΝΩΡΙΖΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΙΒΑΝ

Andreas είπε...

Πήγα προχθές στην Εθνική τράπεζα αλλά δεν έβρισκαν τον λογαριασμό που δίνετε.Δοκιμάσαμε επανειλλημένως αλλά φαινόταν ανύπαρκτος ο λαγαριασμός.Ισχύει ακόμη ο ίδιος λογ/σμος ??

Ανώνυμος είπε...

Και εμένα μου΄παν στην Εθνική στην Έδεσσα οτι ο λογαριασμός δεν ισχύει, αλλα μετά έμαθα οτι απο Δευτέρα 24/11/2008 θα ισχύει και πάλι.

Greg είπε...

Χρόνια πολλά Κατερίνα...
... περιμένουμε νέα σας για το λογαριασμό...

... Κατερινάκι... ο ΠΑΟΚ κέρδισε προχτες τη Λάρισα και το πριμ τους οι παίκτες θα το στείλουν σε εσένα...
... νομίζω 15.000€...

Ανώνυμος είπε...

Καλο κουράγιο Κατερινάκι η οικογένεια του ΠΑΟΚ πνευματικά και υλικά δίπλα σου σε όλη σου την προσπάθεια.Καλό σου αγώνα σου εύχομαι και είμαι σίγουρος οτι θα βγείς νικήτρια...

Χρονια Πολλα αστέρι μας.

YANNIS είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΛΟΓ/ΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΟΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι να πάνε ολα καλα με τη Κατερινούλα και να γυρίσει πίσω υγιής!!Σας παρακαλώ αναρτήστε ένα σωστό λογαριασμό διότι αυτός δεν λειτουργει απ οτι φαίνεται..

Giannis.L είπε...

Προσπάθησα να κάνω μεταφορά ενός ποσού απο web-banking της Εθνικής Τράπεζας αλλά μου είπαν οτι ο λογαριασμός αυτός δεν δέχεται πίστωση απο web banking. Σήμερα το πρωϊ πήγα σε υποκατάστημα της Εθνικής και μου είπαν ότι ο λογαριασμός αυτός έχει κλείσει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ.ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ

taexei400 είπε...

Είχε κόσμο σήμερα το Παλατάκι, έγινε μια νέα αρχή. Καλή δύναμη κοριτσάκι μου.

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι η ζωη να σοθ φυλαει τα καλυτερα για την συνεχεια σε αγαπουμε και θα ειμαστε κοντα σου.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ