Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Το ταξίδι!

Η μικρή Κατερίνα αναχώρησε στις 28-10-2008 μαζί με τους γονείς της για το Tubingen της Γερμανίας!Στις 29-10 εισήχθηκε στο Uniklinikum Tubingen στην Crona Klinik στη νευροχειρουργική κλινική όπου και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε οι γιατροί να εκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας της.Χθες 30-10 υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση όπου και αφαιρέθηκε ένα τμήμα του όγκου από όπου θα γίνει και η απαραίτητη βιοψία.Τα αποτελέσματα της βιοψίας τα περιμένουμε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και είναι αυτά που θα καθορίσουν την περεταίρω πορεία της μικρής!
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά και όλους αυτούς που έχουν σκοπό να το κάνουν!Η προσπάθεια μας συνεχίζεται ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για τη θεραπεία της Κατερίνας!Είμαστε ακόμα στην αρχή του ταξιδιού αλλά με τη δική σας βοήθεια ελπίζουμε η οδύσσεια της οικογένειας να λάβει σύντομα τέλος!

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους έχει αλλάξει:
Συρόπουλος Κώστας 0049-178-828-9501
Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας:767/704891-28 Σαλονικίδου Ελένη



Οι φίλοι της οικογένειας
Αναστασία Δομπρή,Ανέστης Δομπρής και Ελεονώρα Γκαρανάτσιου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ πολύ αναρτήστε και την IBAN μορφή του λογαριάσμου!

Είναι πολύ χρήσιμο για αυτούς που θέλουν να στείλουν χρήματα από το εξωτερικό ή για όσους χρησιμοποιούν e-banking!

Ανώνυμος είπε...

Anoikste kapoio logariasmo sto Paypal gia paradigma etsi oste na mporoume k emeis apo to eksoteriko me liga click na prosferoume kapoia xrimata. Tha parakaloutho tin selida tis epomenes imeres me tin elpida pos tha to kanete.

Na exete pisti ston Theo. Eilikrina euxome na pane ola kala.

Kostas
*******

Ανώνυμος είπε...

kai ego parakalo valte to IBAN

YANNIS είπε...

Παρακαλώ και εγώ με την σειρά μου να δοθεί ο λογαριασμός σε μορφή ΙΒΑΝ

Andreas είπε...

Πήγα στην Εθνική τράπεζα προχθές αλλά δεν έβρισκαν τον λογαριασμό που δίνετε.Ισως να έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα.Καλό θα ήταν να το δείτε κι εσείς...