Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Για τη μικρή Κατερίνα!

Η ενός έτους Κατερίνα Συροπούλου του Κώστα Συρόπουλου και της Ελένης Σαλονικίδου από τη Βέροια, πάσχει από όγκο στο κεφάλι και την Τρίτη 28-10-2008 αναχωρεί εσπευσμένα για Γερμανία.
Όλη η τοπική κοινωνία της Βέροιας έχει κινητοποιηθεί ώστε η οικογένεια της να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας για το λόγο αυτό υπάρχει ο παρακάτω λογαριασμός της εθνικής τράπεζας όπου ο καθένας μπορεί να βοηθήσει!
Επειδή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας ας βοηθήσουμε όλοι η μικρή Κατερίνα να γυρίσει πίσω υγιής.
Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας:767/704891-28 Σαλονικίδου Ελένη.

Οι φίλοι της οικογένειας
Δομπρή Αναστασία, Δομπρής Ανέστης και Ελεονώρα Γκαρανάτσιου

Τηλέφωνο επικοινωνίας:Συρόπουλος Κώστας 6930462124

13 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ είπε...

Η προσπάθειά σας είναι συγκινητική. Σαν Δημοτικό Ιατρείο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να συμπαρασταθούμε στον γολγοθά της μικρής και της οικογένειάς της

Unknown είπε...

efxomai na pane ola kala k h mikrh Katerina na gyrisei pisw sthn ellada ygeihs!!!o theos na einai dipla sas k na sas dinei kouragio k dynamh na antimetwpisete afto to golgotha!

kiki είπε...

Εύχομαι το Κατερινάκι να ξεπεράσει γρήγορα το μαρτύριο που βιώνει και να γυρίσει δυνατή.
Για σας τους γονείς της δεν έχω λόγια να εκφράσω τόσο πόσο λυπάμαι,αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σας δόσει δύναμη ο θεός να ανταπεξέλθετε στη δοκιμασία που σας υπέβαλλε. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος!!!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΗ ΣΆΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΒΛΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΚΑΛΑ.

soulis είπε...

μακαρι να παν ολα καλα ,ο θεος ειναι μεγαλος....κουραγιο...κ εγω απ την κορωνη μεσσηνιας που ειμαι θα κανουμε οτι μπορουμε.....

ΦΑΙΔΡΑ είπε...

Εύχομαι σύντομα να γυρίσει νικήτρια και εσείς να βρήτε τη δύναμη να στέκεστε δίπλα της . Να ξέρετε ότι (από προσωπική πείρα για το ΙΚΑ ) τα ταμεία σου βγάζουν τη ψυχή αλλά καλύπτουν κάτι . Ολα να πάνε καλά και εμείς θα σταθούμε δίπλα της

Ανώνυμος είπε...

Καλη σας μερα απο την Κυπρο.Τυχαια εχω δει το προβλημα με το κοριτσακι και θελω να βοηθησω. Ξερει κανεις την δνση στο σπιτι της μικρης?

Ανώνυμος είπε...

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΜΕΛΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ?

agios thomas είπε...

Ευχομαι υγιή επιστροφή.
Υπαρχει λογαριασμος που μπορρουμε να καταθεσουμε χρηματα

Ανώνυμος είπε...

Είναι εύκολο να δοθεί ο αριθμός λογαριαμού σε μορφή IBAN?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΩ E-BANKING.

Ανώνυμος είπε...

Exw prwteinei ston lykeiarxh tou sxoleiou mas(1o GEL Euosmou) na mazeutoun xrhmata apo emas tous mathites gia thn mikrh Katerina...Se tetoies duskoles stigmes xreiazete kouragio kai pisth ,kai ola tha pane kala!

Ανώνυμος είπε...

Σας ενημερώνω ότι προσπαθήσαμε να καταθέσουμε χρήματα στον λογαριασμό που αναφέρετε στο κατάστημα της Ε.Τ.Ε. στην οδό Σταδίου 42 και μας είπαν ότι αυτό δεν είναι δυνατό γιατί ο λογαριασμός δεν κινείται. Παρακαλώ, εφόσον είναι εύκολο, δώστε κάποια διευκρίνηση, ή το λογαρισμό σε κάποια άλλη τράπεζα. Ευχαριστώ.
Καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα της εξέτασης και περαστικά. Κουράγιο...
Έλενα